Sandra Schouten

Overzicht

Sandra Schouten is een gepassioneerde voedingscoach die mensen helpt om hun gezondheids- en gewichtsdoelen te bereiken door middel van intermittent fasting. Met haar diepgaande kennis en toewijding aan een gezonde levensstijl heeft ze een bedrijf opgebouwd dat zich richt op het begeleiden van individuen naar een betere gezondheid en welzijn.

De opdracht

Sandra Schouten zocht naar een strategische partner om haar expertise op het gebied van voeding en intermittent fasting aan een breder publiek te presenteren. Daarom koos ze DtchMedia om een doelgerichte website te ontwikkelen, die niet alleen aantrekkelijk is maar ook goed presteert in zoekmachines. Onze samenwerking omvatte niet alleen website-ontwikkeling, maar ook SEO-diensten om haar online zichtbaarheid te vergroten, evenals SEA-advertenties om haar bereik verder uit te breiden. Dit resulteerde in een krachtige online aanwezigheid die haar bedrijf in staat stelde te groeien en meer potentiële klanten aan te trekken die op zoek waren naar haar expertise op het gebied van intermittent fasting en voedingsadvies.

Ik ben buitengewoon tevreden met de geweldige resultaten die DtchMedia heeft geleverd voor mijn bedrijf

- Sandra Schouten (www.sandraschouten.com)

Doelstellingen & Resultaten

Onze focus lag op het vergroten van organisch verkeer naar de website, het verhogen van de naamsbekendheid in Google en het optimaliseren van de website voor conversies. Het resultaat is een conversiegerichte website met verbeterde conversieratio's en waardevolle leadgeneratie, evenals 45% meer organische bezoekers, wat getuigt van onze effectieve SEO-strategieën. Deze prestatie onderstreept ons vermogen om meetbare resultaten te behalen en versterkt ons groeiende portfolio als bewijs van onze toewijding aan het succes van onze klanten.

Projectinformatie

Klant

Sandra Schouten Coaching

Sector

Coaching

Diensten

Webdesign & SEO

Klant sinds

2023