Collageen and More

Overzicht

Collageen And More, opgericht in 2022, biedt hoogwaardige collageenpoederproducten aan in de beauty- en gezondheidsindustrie. Ze staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en divers assortiment, wat hen snel populair heeft gemaakt bij klanten die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor gezondheid en schoonheid.

De opdracht

Collageen And More zocht naar een marketingbureau om hun te assisteren bij het ontwikkelen van een doeltreffende webshop die zich concentreert op de verkoop van hun collageenproducten. Het was hun doel om niet alleen een aantrekkelijke online winkel te creëren, maar ook om organisch te groeien in een competitieve markt. Daarom kozen ze specifiek voor onze SEO-diensten, in de overtuiging dat dit de juiste aanpak zou zijn om hun zichtbaarheid te vergroten en een solide positie in de markt te verzekeren.

Super blij met deze samenwerking.

-  Eigenaar van Collageen And More (www.collageenandmore.com)

Doelstellingen & Resultaten

Onze doelstellingen waren helder: meer organisch webverkeer aantrekken, Google-naamsbekendheid vergroten en een webshop creëren die bezoekers tot klanten maakt. De resultaten zijn bemoedigend: een conversiegerichte site met verbeterde ratio's en een toename van organisch verkeer. We tonen hiermee onze bekwaamheid om meetbare successen te behalen en onze inzet voor het online succes van onze klanten.

Projectinformatie

Klant

Collageen And More

Sector

Beauty / Gezondheid

Diensten

Webdesign, SEO

Klant Sinds

2023