Ronald Dol

Overzicht

Ronald Dol is een ervaren personal trainer in Enkhuizen. Hij heeft een grote passie voor fitness en is vastbesloten om zijn klanten te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en fitnessdoelen. Hij biedt een divers scala aan diensten aan, met een focus op het leveren van op maat gemaakte trainingssessies die perfect aansluiten bij de individuele behoeften en doelen van zijn klanten

De opdracht

Ronald was op zoek naar een professioneel bedrijf om zijn website te ontwikkelen. Na zorgvuldige overweging koos hij ervoor om de expertise en begeleiding van DtchMedia in te schakelen. In samenwerking met DtchMedia werken ze aan het opzetten van een overzichtelijke en aantrekkelijke website die zijn klanten gemakkelijk kunnen gebruiken.

Wat heb jij hard gewerkt! Ik ben echt enorm blij met wat je voor mij hebt gemaakt.

- Ronald Dol (www.ronalddol.nl)

Resultaat

Voor Ronald hebben we een prachtige website ontwikkeld met sterke SEO-optimalisatie. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden. Dankzij SEO-technieken wordt de website beter vindbaar, wat bijdraagt aan het online succes van Ronald Dol. We zijn trots op het resultaat en wensen hem veel succes met zijn platform.

Projectinformatie

Klant

Ronald Dol 

Sector

Personal Training

Diensten

Webdesign

Klant sinds

2023