Over Ons

Image
Image
Image

0+

Jaren ervaring.
Over Ons

Groeien doen wij niet alleen

Ontdek DtchMedia, jouw partner in groei en succes. Wij schitteren in twee gebieden: webdesign en sociaal media beheer. Als webdesignexperts brengen wij jouw online aanwezigheid tot leven met opvallende websites en geoptimaliseerde webshops. Daarnaast omarmen wij de kracht van sociaal media beheer, waar wij strategieën ontwikkelen en effectieve content creëren om jouw merk te laten bloeien.

Wij maken oplossingen die passen bij wat jij nodig hebt en bij de branche waarin je actief bent. We leggen daarbij de nadruk op goed werk leveren, vernieuwend zijn en duidelijk zijn in wat we doen. Laten we samenwerken en ervoor zorgen dat jouw bedrijf het beste bereikt wat mogelijk is!

  • Betaal alleen voor de kwaliteit die we leveren
  • Uw diensten afgestemd op uw branche en doelgroep  
  • We zullen nooit om uw wachtwoorden vragen
Timo Piet

Oprichter van DtchMedia

Wat we aanbieden

Diensten die we aan onze klanten aanbieden

Website laten maken

Professionele websites laten maken voor een online aanwezigheid.
Meer lezen

Zoekmachine Optimalisatie

Boost uw online aanwezigheid met SEO. Verhoog zichtbaarheid, trek relevante bezoekers
Meer lezen

Hosting & Onderhoud

Hosting en onderhoud voor uw online behoeften.
Meer lezen

Reken op de deskundigen voor uw website- en sociale media vereisten.

Heeft u nog vragen?

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor DtchMedia?

Bij DtchMedia betalen we niet voor een duur kantoor en tientallen medewerkers. We werken flexibel vanuit huis, een koffietentje of de plaatselijke bibliotheek. U betaalt bij ons uitsluitend voor de kwaliteit van de diensten die wij leveren.

Bij ons kunt u terecht voor hoogwaardige websites, webshops en social media beheer, allemaal ondersteund door strategieën om uw online aanwezigheid te laten groeien. Wij zijn toegewijd aan het leveren van professionele oplossingen die uw merk naar nieuwe hoogtes tillen in het digitale domein. Laat ons u helpen uw online doelen te bereiken en een blijvende impact te maken op uw doelgroep.

Wij onderscheiden ons door een slimme aanpak voor zowel webdesign als sociaal media beheer. Met webdesign streven we naar opvallende en gebruiksvriendelijke websites die de essentie van jouw merk vangen. Voor sociaal media beheer bedenken we strategieën voor effectieve online communicatie en creëren we boeiende content om jouw doelgroep te betrekken en te laten groeien. Onze aanpak is professioneel, uniek en afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft.

Online Marketingsexpert DtchMedia
Eerlijke
prijzen
Verleende
kwaliteit