Website laten maken

Vraag offerte aan

Ontvang op maat gemaakte offerte voor jouw website aan via ons gebruiksvriendelijke online formulier.

Website laten maken

Een krachtige website waarop je met trots kunt wijzen! Dit is tenslotte jouw online visitekaartje en je wilt er een indrukwekkende indruk mee achterlaten. Een professionele en visueel aantrekkelijke website straalt vertrouwen uit. Zowel nieuwe als bestaande klanten nemen contact op wanneer ze zien dat je veel zorg hebt besteed aan je website. Gebruiksvriendelijk, gericht op conversie en veiligheid gegarandeerd. Dat is wat je krijgt wanneer je DtchMedia inzet voor het maken van je website. 

Wil je een professionele website laten ontwikkelen tegen een voordelige prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij het maken van uw website zorgen wij ervoor dat deze goed vindbaar is in zoekmachines. We gebruiken slimme trucjes zoals relevante zoekwoorden, goede content en technische optimalisatie. Zo wordt uw website niet alleen zichtbaarder, maar vinden potentiële klanten u ook makkelijk. Ontdek hoe onze SEO-expertise uw online aanwezigheid kan verbeteren en een professionele website kan creëren die aan al uw wensen voldoet.

Website laten maken Enkhuizen

Onze voordelen

 • WordPress website
 • Responsive design
 • SSL-Certificaat
 • SEO-technisch klaar
 • Contactformulier
 • Google Analytics en Recaptcha

Laat ons je helpen om jouw online aanwezigheid te versterken en je boodschap effectief over te brengen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit op je doelstellingen.

Ik heb op dit moment geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie deze voor mij maken?

Absoluut, wij kunnen zeker een logo en/of huisstijl voor je creëren. Ons team heeft ervaring in het ontwerpen van visuele identiteiten die perfect passen bij jouw merk en boodschap. 

Een gemiddeld traject bij DtchMedia neemt ongeveer 4 weken in beslag.

Nee, het ontwikkeltraject voor een website of webshop is een eenmalig project en wordt afgerond bij de oplevering en/of lancering van je nieuwe site. Dit geldt echter alleen als je ervoor kiest om geen hosting en onderhoud te ontvangen.

Absoluut, de websites zijn geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en positieve beoordelingen van Google. We leggen de focus op essentiële content, zorgen voor een doordachte menunavigatie en zorgen voor correcte "labeling" van alle onderdelen van de website.

Onze Projecten

Waar zijn wij trots op?

Bij DtchMedia combineren we passie met prestatie. Onze voltooide projecten zijn een mix van onze expertise en de dynamische samenwerking met onze klanten. Een blik hierop laat zien wat we samen kunnen creëren!

Vertrouw op de experts voor uw website- en webshopvereisten.

Neem contact op

We streven ernaar om binnen 24 uur een bericht terug te sturen.

  Bel voor hulp

  Telefoonnummer: +31 6 16249065

  E-mailadres

  info@dtchmedia.com

  Vind ons online

  Instagram: @dtchmedia

  Facebook: @dtchmedia