Webshop laten maken

Vraag offerte aan

Ontvang op maat gemaakte offerte voor jouw webshop aan via ons gebruiksvriendelijke online formulier.

Webshop laten maken

Breng al je online wensen bij ons onder voor zorgeloze ondersteuning in design, ontwikkeling, en optioneel hosting en onderhoud. Bij DtchMedia creëren we jouw webshop met een team van designers en developers die nadenken over de optimale presentatie van jouw producten en diensten. Wij verzorgen het gehele proces: ontwerp, bouw, aangepaste functionaliteiten en volledige SEO-optimalisatie. Kies je voor doorlopende samenwerking, dan bieden we maandelijkse hosting en wekelijks onderhoud. Een naadloze alles-in-één oplossing onder één dak.

Wij helpen jou van a tot z. We ontwerpen en maken je webshop, zorgen voor stabiele hosting en uitstekend onderhoud. Ook online marketing is mogelijk.

Ons doel reikt verder dan alleen het bouwen van een webshop voor jou, maar om een partnerschap aan te gaan dat verder gaat dan de lancering. We begrijpen dat jouw bedrijf evolueert en groeit, en daarom bieden we flexibele opties voor doorlopende samenwerking. Met onze maandelijkse hosting en wekelijkse onderhoudsdiensten blijven we betrokken bij het succes van je webshop op de lange termijn.

Webshop laten maken door DtchMedia

Onze voordelen

  • SEO-optimalisatie
  • Responsief Ontwerp
  • Gebruikerservaring (UX)
  • Hoge Conversie
  • Altijd up-to-date
  • Alle betaalopties
Ik heb op dit moment geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie deze voor mij maken?

Absoluut, wij kunnen zeker een logo en/of huisstijl voor je creëren. Ons team heeft ervaring in het ontwerpen van visuele identiteiten die perfect passen bij jouw merk en boodschap. 

Een gemiddeld traject bij DtchMedia neemt ongeveer 4 weken in beslag.

Nee, het ontwikkeltraject voor een website of webshop is een eenmalig project en wordt afgerond bij de oplevering en/of lancering van je nieuwe site. Dit geldt echter alleen als je ervoor kiest om geen hosting en onderhoud te ontvangen.

Absoluut, de websites van DtchMedia zijn geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en positieve beoordelingen van Google. We leggen de focus op essentiële content, zorgen voor een doordachte menunavigatie en zorgen voor correcte "labeling" van alle onderdelen van de webshop.