Chalet in Hoenderloo

Website van Chalet in Hoenderloo

Overzicht

Chalet in Hoenderloo is een gezellige plek waar je lekker kunt ontspannen en comfortabel kunt verblijven op de prachtige Veluwe. Dit verhuurbedrijf staat in het mooie Hoenderloo en nodigt gasten uit om te genieten van een knus chalet, omringd door de natuurlijke schoonheid van de Veluwe.

De opdracht

Chalet in Hoenderloo was op zoek naar een bedrijf om een website te laten ontwikkelen voor de verhuur van hun accommodatie, een vergelijkbaar concept als Airbnb. Na zorgvuldige overweging kozen ze voor DtchMedia als het professionele bedrijf dat hen zou helpen bij het creëren van een overzichtelijke en aantrekkelijke website. 

DtchMedia zorgt ervoor dat al je wensen in een website vertaald worden en komt met goede voorbeelden en opties. Heeft een mooie website uiteindelijk gebouwd voor ons. Goede communicatie en service.

- Chalet in Hoenderloo (www.chaletinhoenderloo.nl)

Doelstellingen & Resultaten

Voor Chalet in Hoenderloo hebben we een prachtige website ontwikkeld met sterke SEO-optimalisatie. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor klanten gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden. Dankzij geavanceerde SEO-technieken wordt de website beter vindbaar, wat bijdraagt aan het online succes van Chalet in Hoenderloo. We zijn trots op het resultaat en wensen hen veel succes met hun platform.

Projectinformatie

Klant

Chalet in Hoenderloo

Sector

Chaletverhuur

Diensten

Webdesign

Klant sinds

2023