Website laten maken Enkhuizen

Vraag offerte aan

Ontvang op maat gemaakte offerte voor jouw website aan via ons gebruiksvriendelijke online formulier.

Website laten maken  Enkhuizen

Net een eigen bedrijf gestart in Enkhuizen? Zorg dat je trots kunt zijn op je website, want dat is jouw visitekaartje online. Een goede website straalt vertrouwen uit en trekt klanten aan. Mensen nemen eerder contact op als ze zien dat je moeite hebt gedaan voor je website. DtchMedia maakt websites die makkelijk te gebruiken zijn, gericht zijn op klanten krijgen, en bovendien veilig zijn. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een topwebsite!

Wil je een professionele website laten ontwikkelen tegen een voordelige prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Laat DtchMedia de sleutel zijn tot het succes van jouw online aanwezigheid. Wij begrijpen dat een website meer is dan alleen een online platform; het is een weerspiegeling van jouw onderneming. Wij staan klaar om jouw visie te vertalen naar een doeltreffende en aantrekkelijke website. Of je nu net begint of je bestaande site wilt vernieuwen, wij streven ernaar om je online doelen te overtreffen.

Website laten maken in Enkhuizen

Onze voordelen

 • WordPress website
 • Responsive design
 • SSL-Certificaat
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
 • Contactformulier
 • Google Analytics en Recaptcha

Bij het maken van uw website zorgen wij ervoor dat deze goed vindbaar is in zoekmachines. We gebruiken slimme trucjes zoals relevante zoekwoorden, goede content en technische optimalisatie. Zo wordt uw website niet alleen zichtbaarder, maar vinden potentiële klanten u ook makkelijk. Ontdek hoe onze SEO-expertise uw online aanwezigheid kan verbeteren en een professionele website kan creëren die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen bijstaan in het bereiken van online succes en het overtreffen van je digitale doelen.

Ik heb op dit moment geen logo en/of huisstijl. Kunnen jullie deze voor mij maken?

Absoluut, wij kunnen zeker een logo en/of huisstijl voor je creëren. Ons team heeft ervaring in het ontwerpen van visuele identiteiten die perfect passen bij jouw merk en boodschap. 

Een gemiddeld traject bij DtchMedia neemt ongeveer 4 weken in beslag.

Nee, het ontwikkeltraject voor een website of webshop is een eenmalig project en wordt afgerond bij de oplevering en/of lancering van je nieuwe site. Dit geldt echter alleen als je ervoor kiest om geen hosting en onderhoud te ontvangen.

Absoluut, de websites zijn geoptimaliseerd voor snelle laadtijden en positieve beoordelingen van Google. We leggen de focus op essentiële content, zorgen voor een doordachte menunavigatie en zorgen voor correcte "labeling" van alle onderdelen van de website.

Onze Projecten

Waar zijn wij trots op?

Bij DtchMedia combineren we passie met prestatie. Onze voltooide projecten zijn een mix van onze expertise en de dynamische samenwerking met onze klanten. Een blik hierop laat zien wat we samen kunnen creëren!

Vertrouw op de experts voor uw website- en webshopvereisten.

Neem contact op

We streven ernaar om binnen 24 uur een bericht terug te sturen.

  Bel voor hulp

  Telefoonnummer: +31 6 16249065

  E-mailadres

  info@dtchmedia.com

  Vind ons online

  Instagram: @dtchmedia

  Facebook: @dtchmedia